RYHMÄLIIKUNTA

Kuntokärpäsessä on laaja valikoima erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Tunteja löytyy tanssista perinteiseen aerobicciin, lihaskunnosta ja toiminnallisesta treenistä kehonhuoltoon.  Ohjaajamme ovat koulutettuja ja iloisia alansa ammattilaisia.

Tule mukaan tunnelmaan.

(Tähän väliin voisi laittaa sitten linkin ajanvaraukseen ja jumppakalenteriin ja selosteisiin)

Jokaiselle ryhmäliikuntatunnille on suositeltavaa varata paikka. Oma paikka tunnille tulee lunastaa 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Tunti tulee peruuttaa viimeistään 75 min ennen tunnin alkua. Peruuttamattomasta tunnista perimme 10 euron kertamaksun.

Ikäraja ryhmäliikuntatunnille 14 vuotta.

KUNTOSALI

Viihtyisältä kuntosaliltamme löydät mm. Technogymin sekä Matrixin laitteet. Laitteemme ovat helppokäyttöiset ja turvalliset. Laitteet huolletaan säännöllisin väliajoin maahantuojan toimesta.

Kuntosalillemme ovat tervetulleet kaikki aloittelijoista konkareihin. Kuntosalimme laitevalikoima on laaja, joten jokainen löytää itselleen sopivat laitteet.

Opastamme jokaista käyttäjää laitteisiin ja tarvittaessa on mahdollista saada myös henkilökohtainen harjoitusohjelma, jonka ammattitaitoiset kuntosaliohjaajamme tekevät juuri Sinun tavoitteittesi mukaan.

Ikäraja kuntosalille 15 vuotta.

TOIMINNALLINEN TILA

Toiminnallinen tilamme valmistui kesällä 2018. Tilastamme löytyy laaja valikoima erilaisia välineitä niin crosstit- kuin voimamies-lajien harjoitteluunkin. Tilasta löytyy mm. monikäyttöinen monkeybar, kelkka, nyrkkeilysäkki, erikokoiset traktorinrenkaat, voimapallot ja -köydet. Etenkin voimalajeja varten löytyy mm. atlaskivi, tukki, farmarikahvat ja hiekkasäkit.

HENKILÖKOHTAISET OHJAUKSET

Salillamme työskentelee useampia kouluttautuneita kuntosaliohjaajia, jotka tekevät asiakkaalle henkilökohtaiset ohjelmat jokaisen tarpeen ja toiveen mukaan. Suvi, Pete, JiiPee tai Niina, aina valmiina!

PT-PALVELUT

Tuntuuko, ettet saa itsestäsi riittävästi irti kohti parempaa oloa ja kuntoa? Onko tavoitteiden saavuttaminen yksin vaikeaa? Ei hätää, apu löytyy Kuntökärpäsen PT-palveluista!
Kuntokärpäsen Pt-palvelut tarjoaa Suvi ja SH-Training.

Suvi valmistui Trainer4youlta ensin kuntosalivalmentajaksi ja sen jälkeen auktorisoiduksi Personal traineriksi vuonna 2017 .

Tämän lisäksi Suvi on kouluttautunut toiminnalliseksi ohjaajaksi  v.2018 Spartan Academysta ja Firstbeat Hyvinvointianalyysin tekijäksi v.2018.

Suvin valmennuksissa asiakas on aina keskipiste ,jonka hyvinvointia kuunnellaan koko matkan ajan.

FIRSTBEAT Hyvinvointianalyysi

Hinta 189€ /  Vähintään viiden hengen ryhmät 159€ per hlö

Hyvinvointi on valintoja

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

HIERONTA

Kuntokärpäsessä toimii kaksi hierojaa, Suvi Hellgren ja JiiPee Virtanen.

Suvi Hellgren on valmistunut koulutetuksi hierojaksi Vierumäen urheiluopistolta joulukuussa 2020.

Suvin hieronnassa käydään asiakkaan kanssa läpi hieronnan tavoitteet, hierottavat alueet, ja luodaan yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelma hieronnalle. Hieronnan yhteydessä hoidon voimakkuutta säädellään asiakkaan toiveiden mukaan. Hieronnassa voidaan käyttää apuvälineitä, esim. kuivakuppeja.

Varaukset Suville, Vello | SH-Training

Suvin hinnasto:

45 min 30€
60 min 40€
90 min 60€

Kuntokärpäsen tiloissa toimii myös koulutettu hieroja JiiPee Virtanen ja Jiipeen Kuntohuolto.

Tutustumistarjouksena viiden kerran hierontakorttiin yksi hieronta puoleen hintaan.
Hieronnat voi maksaa jokaisen käynnin yhteydessä.

Varaukset JiiPeelle numerosta 041 3100086.

LAPSILLE JA NUORILLE

Lapsiparkki toimii ohjatusti kerran viikossa ja ohjaajana lastenhoitaja Anne Tallgren.
Lapsille ja nuorille järjestetään säännöllisesti erilaisia kurssimuotoisia liikuntakerhoja.

RÄÄTÄLÖIDYT PAKETIT

Mitä vain mieleesi tulee, kysy meiltä, niin järjestetään!

Manta Rozman

The Boss / Ryhmäliikuntavastaava

Karkkilan Kuntokärpänen Oy