INFOA SULKUTILASTA ajalla 28.12.2021-10.1.2022

AVI on määrännyt kuntosalit suljettavaksi yllä mainitulla ajalla tartuntatautilain pykälällä 58g. AVIn tiedotteessa kerrotaan näin:

” Suljettavaksi määrättyjä tiloja voi kuitenkin käyttää vuonna 2004 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten ohjattuun harrastustoimintaan. Lisäksi tiloja voi käyttää lakisääteisten palvelujen toteuttamiseen, kuten lääkinnälliseen kuntoutukseen. Päätös tilojen sulkemisesta ei koske ammattiurheilemista eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa.”

Tämä tarkoittaa sitä, että vakituiset / nykyiset asiakkaat voivat varata tiloja yksityiskäyttöön sekä perhepiirissä, että ystäväporukalla. Eli toisin sanoen sellaisten ihmisten kesken, joiden kanssa on muutenkin tekemisessä säännöllisesti. Eli nyt kannattaa sopia ystävien kanssa ”treenitreffit”.

Varaukseen tulevat erikseen kaikki kolme tilaa; kuntosali, toiminnallinen tila ja jumppasali. Edellisestä vastaavasta tilanteesta tuo jumppasalin varausmahdollisuus on nyt lisänä. Jumppasalissa pääsee tekemään hyvin monipuolista treeniä, sillä sieltä löytyy mm. spinpyörät, tangot ja levypainot, käsipainot, trx-narut, kumppareita jne.

Varauksen pituus on pääsääntöisesti 1h10min. Myös joitakin eripituisia pätkiä löytyy. Jäsenet saavat tuoda treenille omalla vuorollaan maksutta myös perheenjäsenet, jotka asuvat samassa taloudessa. Jos treenivuoron varaa puolestaan omalle ystäväporukalle (vaikka olisi jäsenkin), kaikilla tulee olla voimassa oleva kortti Kuntokärpäseen ja kaikkien lätkä tulee tietenkin leimata. Varauksia valvotaan kulunvalvontajärjestelmän ja valvonnan kautta.

Naisten pukuhuone ja wc on kuntosalivaraajien käytössä, miesten puoli taas toiminnallisen tilan varaajilla. Jumppasalin varaajilla on käytössään naisten käytävällä oleva wc. Pukuhuoneena toimii hyvin jumppasali itsessään, koska on ”suljetun oven” takana.

Jäsenet ja kk-korttilaiset saavat varata viikkoon maksimissaan 4 vuoroa. Mikäli näyttää, että jokin aika pysyy vapaana, saa senkin sitten varata. 10-korttilaisilla on mahdollisuus varata kaksi vuoroa viikkoon, heille pystytään laittamaan lisää käyttöaikaa korteille.

Treenin jälkeen laitteet tulee tuttuun tapaan desinfioida ja muistetaan myös käsihygienia.

Kuntosalin ja toiminnallisen tilan varaus tehdään nettisivujen ”kuntosali-varaus”-alasivulta ja jumppasalin vuoro varataan ”ryhmäliikuntakalenteri”-alasivulta. Ja varaus tietenkin niillä tunnuksilla, joilla kukin on rekisteröitynyt Fitness Bookeriin.

Sauna- ja suihkutilat ovat suljettuina kyseisen ajanjakson ajan.

Viitaten 2004 syntyneiden ja sitä nuorempien ohjattuun toimintaan. Sulkutilan aikana tullaan järjestämään neljä kertaa nuorten kuntosalivuoro ja vuoroille mahtuu 10 nuorta. Paikka tulee varata varausjärjestelmästä. Vuoron ohjaajana toimii Emma.

Kotiliven puolelle lisätään jumppia, eli kannattaa seurata aktiivisesti varauskalenteria. Minun ja Suvin tuntien lisäksi saadaan uusia tunteja Sarilta, Juhalta ja Lollolta ainakin. Mahdollisesti myös muilta. Kotiliven puolella varattu treeni näkyy samoilla tunnuksilla vuorokauden.

Toivotaan, että sulkutila tosiaankin jää vain tähän kahteen viikkoon. THL on kuitenkin luokitellut kuntosalit pienen riskin tilaksi, kun muut luokat ovat kohtalainen ja suuri. Lisäksi kuntosaleilla pystyttäisiin jäljittämään kaikki salilla käyneet henkilöt mahdollisen altistumisen varalta, sillä salilla on kulunvalvontajärjestelmät. Eli ihan täysin ei tätä pysty ymmärtämään, mutta mennään ohjeistuksen mukaan.

Mukavaa uuden viikon alkua meille jokaiselle ja jaksetaan taas!

Terkuin; Manta The Boss

TAPAHTUMA PERUTTU VALLITSEVASTA TILANTEESTA JOHTUEN!

SIIRTYY UUTEEN AJANKOHTAAN!

TULOSSA…

21.5.2022 hikoillaan kunnon ysäri-jumpat Aikakoneen tahtiin Liimamäessä !

Yhteistyössä Karkkilan Kuntokärpänen ja Karkkilan liikuntapalvelut.
*****
21.5.2022 jatketaan bileitä sitten myös illalla Liimamäessa. Sielläkin pääsemme bilettämään Aikakoneen tahtiin. Lisäksi meitä tanssittaa Pääesiintyjät, pure finnish Rillumareibilly! (www.paaesiintyjat.com)

Illan yhteistyössä tietty Legendajamit ry ja Kuntokärpänen.

PERHEJÄSENYYS KUNTOKÄRPÄSEEN

Nyt koko perheen voimin Kuntokärpäsen Jäseniksi, eiks joo?

Kun samasta taloudesta kuntoilee Kuntokärpäsessä vähintään kolme perheenjäsentä, saatte Perhejäsenyyden .

Kuukausimaksuista tulee per nenä alennusta sen euromäärän verran, montako Jäsentä Kuntokärpäsessä kuntoilee. Esim. vähimmäismäärästä kolme saatte kukin 3€/kk alea jne.

Ota yhteyttä manta.rozman@kuntokarpanen.fi tai poiketkaa asiakaspalvelussa.

Nyt koko porukka kuntoilemaan!!