IDEOITA ISÄNPÄIVÄ-LAHJAKSI !

*ISÄT OJENNUKSEEN – kolmen kerran treeniryhmä Kuntokärpäsessä. Sisältönä peruskestävyyttä, lihaskuntoa ja toiminnallista treeniä päättyen aina kehonhuoltoon ja venyttelyyn. Ryhmä kokoontuu kolmena tiistaina seuraavasti:

17.11. klo 18.00

24.11. klo 18.00

1.12. klo 19.00.

Hinta jäsenen ostaessa 33€ ja normaalisti 44€.

Ja mikä olisi sen mahtavampaa, kuin lähteä tälle treenille yhdessä isän kanssa , siinäpä sitä isälle mahtava yllätys. Hinta kahdelle jäsenen ostaessa 28€ per nenä ja normaalisti 39€ per nenä. Paikkoja rajoitetusti tarjolla.

**********

*YHTEINEN PERHELIIKUNTA-TUNTI haluamasi Kuntokärpäsen lajin parissa erikseen sovittavana aikana. Myös ulkona toteutettava tunti mahdollinen. Jäsenen perheelle 65€ ja normaalisti 85€.

**********
*Ostaessasi isälle 10- tai kk-kortin, saa isä kuntosaliohjauksen kaupan päälle.

**********

Voit lunastaa nämä lahjat asiakaspalvelusta

ma klo 13.00-17.00

ti klo 13.00-19.00

to klo 13.00-17.00

Saat hankittua lahjan myös laittamalla s-postia: manta.rozman@kuntokarpanen.fi

**********

Nyt siis isukit liikkeelle!
Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Koronasta ja kuntoilusta; treeniturvallisuus ennen kaikkea!

Suomessa eletään Koronan puitteissa taas kiihtymisvaihetta. Jokaisen yksilön oma vastuu on nyt hyvin tärkeässä roolissa, jotta Suomea ei tarvitse sulkea, kuten keväällä kävi. Se olisi todellakin kuolinisku tuhansille yrityksille.
Kuntokärpäsen toiminta jatkuu normaalisti juuri uskoen ja luottaen tuohon yksilöiden omaan vastuuseen.
Tärkeintä on, että sairaana ei saa tulla Kuntokärpäseen!
Edelleenkin siivous on meillä isossa roolissa kuten aina ja suoritetaan huolellisesti päivittäin. Tartuntapinnat desinfioidaan säännöllisesti.
Kuntosalin tiskiltä, toiminnallisesta tilasta ja jumppasalista löytyy desinfiointiaineet, joilla pääsee itse desinfioimaan treenin jälkeen ja mahdollisesti myös ennen, jos siltä tuntuu.
Tiskillä on tarjolla kertakäyttöhanskoja.
Sisääntulossa on automaattinen käsidesi. Käsidesit löytyvät myös pukuhuoneista, toiminnallisesta tilasta, jumppasalista ja tiskiltä.
Käsihygieniasta tulee huolehtia myös pesemällä ne salille tullessa ja toki myös lähtiessä.
Jos yskittää, yski nenäliinaan, hihaan tai kyynärtaipeeseen.
Ryhmäliikunnassa otetaan sisälle puolet vähemmän osallistujia kuin normaalisti. Näin saadaan pidettyä reilut turvavälit. Välineet desinfioidaan aina tunnin päätteeksi.
Kuntosalilla ei ole syntynyt ruuhkaa kuten ”entisinä hyvinä aikoina”. Turvavälit on mahdollista pitää. Mikäli näyttää siltä, että porukkaa kertyisi liikaa, voimme laittaa kuntosalin puolelle myös ajanvarauksen tietylle asiakasmäärälle kerrallaan. Tähän tuskin tarvitsee mennä.
Kun turvavälit riittävät, ei maskin käyttö ole pakollista. Jos kuitenkin on ruuhkaista, maskin käyttöä suositellaan. Etenkin pukuhuoneissa saattaa ilmetä tällainen tilanne.
Rauhallisin treeniaika on klo 11-15 välillä. Mikäli mahdollista ajoittaa treeni tähän, niin jees.
Asiallista ja oikeaa tietoa koronaviruksesta löytyy viranomaisohjeistuksesta, josta Suomessa vastaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Toivotaan, että lehtien välillä jopa hurjakin uutisointi ei sekoitu tähän oikeaan tietoon.
https://thl.fi/…/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus
Loppuun vielä IHRSA:n ( International Health, Racquet & Sportsclub Association = Kansainvälinen kunto, sulkapallo- ja urheilukeskusten liitto) tekemästä tutkimuksesta mielenkiintoinen kaavio.
Turvallisia terveitä treenejä kaikille!
Kuvan mahdollinen sisältö: tekstissä sanotaan KUNTOSALI ON TURVALLINEN PAIKKA TREENATA 2,873 KUNTOSALIA liikunta-alalla luovuttivat datansa tutkimukseen 49,4 MILJONAA ASIAKAS- KIRJAUTUMISTA kolmen kuukauden aikana El TODISTEITA SIITÄ, ETTÄ TARTUNNAT OLISIVAT LÄHTÖISIN SALEILTA infektioprosentti 0023% LÄHDE: IHRSA, MXM

VENYTELLEN, VANUTELLEN, KEHOA HUOLTAEN

Neljänä lauantaina klo 10.00-11.15. Jokaisena lauantaina keskitytään yhteen kehon alueeseen.

Kehon hyvään oloon sinut johdattaa Suvi Vierumäen urheiluopiston uusia oppeja hyödyntäen.

Aiheet:

7.11. Selkä ja rinta

14.11. Pakara

28.11. Jalat

5.12. Niska ja hartian seutu

Koko kurssin hinta Jäsenille 40€ ja muille innokkaille 55€.

Mahdollisuus osallistua myös vain tiettyihin päiviin. Näihin kertamaksu Jäsenille 12,5€ ja muille innokkaille 16€.

Ilmoittaudu kaikkiin neljään kertaan suvi.hellgren@kuntokarpanen.fi viimeistään 5.11.2020.

Tämän jälkeen laitetaan ryhmäliikunta-aikatauluun jakoon jäljelle jääneet ”irtopaikat” halukkaille.

Loppusyksyn asiakaspalvelun aukioloajat:

ma 13.00-17.00

ti 12.00-18.30

ke suljettu

to 12.00-17.00

pe suljettu

Nyt listalla kolmen viikon välein asiakkaiden toiveesta FOOTBIC, ohjaajana Footbic-ohjaaja Mari Stolt

Torstaisin klo 18.00

29.10. / 19.11. / 10.12.

Footbic on jalkaterien kuntoutusmenetelmä, jota toteutetaan Footbic-terapiapallojen avulla tehtävillä jumppaliikkeillä. Footbicin avulla aktvioidaan ja kuntoutetaan jalkaterää sekä vahvistetaan jalan tukilihaksia. Jalkaterän heikkouden on todettu aiheuttavan erilaisia kiputiloja joka puolella kehoa, polvi-, lonkka-, lantio-, alaselkä jopa yläselkä-, niska- ja hartiakivut voivat johtua jalkaterien huonosta kunnosta ja vääränlaisesta askelluksesta. Footbicin avulla voidaan mm. korjata jalkaterän ja akillesjänteen virheasentoja sekä niistä aiheutuvia muita vaivoja ja kiputiloja sekä ennaltaehkäistä urheiluvammoja.

TAMMIKUUSSA ON JÄLLEEN AIKA LAITTAA KURVIT KOHDILLEEN!

Nyt tämä suosittu ryhmä laitetaan kasaan jo yhdettätoista kertaa!

Haluatko saada kiinni aktiivisesta ja virkeästä elämänhallinnasta ja sisäistää, kuinka normaalilla ruokailulla (lupa myös välillä herkutella )ja liikunnalla pääset tähän ja saat kurvit kohdilleen?
Jos vastasit kyllä, on tämä ryhmä justiinsa sinulle!
Kurvit Kohdilleen starttaa jälleen vuodenvaihteen jälkeen 12.1.2021 kestäen neljä kuukautta 12.5.2021 saakka ja päättyen perinteisesti päätösbileisiin .
Kurvit kokoontuu joka viikko tiistaisin klo 18.00. Tiistaisin tehdään pääasiassa peruskuntoa kehittävää liikuntaa tehostaen kuukausien kuluessa. Tiistain valkkuna toimii pääsääntöisesti Manta The Boss.
Toinen säännöllinen treeni on parillisten viikkojen torstaina. Kurvilaiset jaetaan omien toiveidensa ja tavoitteidensa mukaisesti ennen Kurvien alkua kolmeen pienryhmään A, B ja C.
Ryhmä A: Kestävää tekemistä ja motivaation ylläpitoa elämäntaidon valmennuksen kautta, valkkuna Elämäntaidon valmentaja Mira Nummila.
Ryhmä B: Liikkuvuutta, kehonhallintaa ja pehmeämpää ja kevyempää treenaamista, valkkuna fysioterapeutti Anne Kettunen.
Ryhmä C: Treenataan lihaskuntoa ja kestävyyttä vähän isommalla iskulla. Tähän ryhmään mukaan, jos treenitaustaa jo löytyy tekee mieli tehdä enemmän. Valkkuna PikkuPomo Suvi.
Yhteistreenien ja -kokoontumisten lisäksi Kurveihin kuuluu:
*Alussa ja lopussa kuntotestit.
*2 kuntosaliohjelmaa ja -ohjausta. Ensimmäinen alkupuoliskoon, toinen loppuun jatkoa ajatellen.
*Ravintoluento, jonka pohjalta ohjeet hyvään ruokailuun, ei kuitenkaan valmista ohjenivaskaa, vaan omalla ajatuksella neuvojen mukaan.
*Henkilökohtaiset keskustelut noin 2 kertaa matkan varrella kunkin osallistujan tarpeen mukaan.
*Kuntosalin ja ryhmäliikunnan vapaa käyttö.
*JA TÄRKEÄ HUOMIO: Kaiken koossa pitävänä voimana on omasta toiminnastaan vastuun ottaminen.
Kurvien hinta 160€/kk. Kuntokärpäsen Jäsenille 155€/kk (sisältää jäsenmaksun).

Ilmoittautuminen alkaa nyt ja ilmoittautua voi marraskuun loppuun saakka Suville suvi.hellgren@kuntokarpanen.fi, Mantalle manta.rozman@kuntokarpanen.fi tai asiakaspalveluun (050 4357110). Lisätiedot Manta.

Kun joukko on saatu kasaan, pidetään info-tilaisuus vielä joulukuun puolella.

Ja nyt kannattaa olla nopea, mukaan mahtuu vain 15 Kurveilijaa. Reippaasti mukaan samanhenkiseen porukkaan, yhdessä kohti tavoitteita.

Laitetaas siis KURVIT KOHDILLEEN !

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö ja ulkoilma

GYMMUSIC musiikintoistojärjestelmä

Kuntokärpäsessä uusi taustamusiikkijärjestelmä Gymmusic, jonka palveluita käyttää Euroopassa jo noin 500 kuntokeskusta. Musiikki tulee pienestä boxista, joka toimii pilvipalvelimen kautta. Eli asiakkaana sinun ei tarvitse muuta kuin laittaa vahvistin päälle, niin musiikki alkaa soida .

Boxiin pystyy aikatauluttamaan erilaisia genrejä ja tempoja, mitä soi milloinkin. Laitan tästä tänne ryhmään erillisen kyselyn, niin sinä pääset vaikuttamaan, minkä tyylinen musiikki milloinkin soi.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Tulevan syksyn KotiLivet.